Groene omgeving met diverse voorzieningen

De wijk Kop West wordt omsloten door o.a. de Hazepolder aan de noordzijde en het Noordhollandsch Kanaal en de binnenstad aan de oostzijde. De appartementen staan aan de westrand van deze ruim opgezette wijk. Hier heerst een dorpse sfeer met kleine straatjes waar de auto te gast is. Met het Purmerbos en het regionale natuurgebied het Twiske op 15 minuten fietsen, biedt de omgeving genoeg ruimte voor ontspanning.

markt-web

Ontspanning

Purmerend is een bruisende stad waar cultuur en ontspanning elkaar ontmoeten. In de historische binnenstad “Het stadje” is er altijd iets te beleven. Heerlijk naar de film, het theater of een terrasje pakken op de Koemarkt. Shoppen naar hartenlust in het overdekte winkelcentrum of bij de vele kleine speciaalzaken. In Purmerend hoeft niemand zich te vervelen.

fiets-web

Natuurrijke omgeving

Wonen in de stad met ruimte voor rust en natuur. Genieten langs het water of in het bos, alles is op loopafstand van Kop West. Of je liever wandelt, fietst of vaart, het kan allemaal. Maak ook een uitstapje naar de polder, het Twiske of de prachtige pittoreske dorpen rondom Purmerend. Welke kant je ook op gaat het is allemaal de moeite waard.

vervoer-web

Vervoer

Purmerend is van alle gemakken voorzien en ligt heel centraal. Met de auto ben je binnen 15 minuten in Amsterdam of Hoorn. De auto toch thuis laten staan? Met gemak kun je kiezen voor de bus of de trein. Alles binnen handbereik vanuit Kop West.